Szerintetek mennyi idő mire kiküldik az első jogosítványomat?
Figyelt kérdés
Tudom van pár ilyen kérdés de azoktól szeretném kérdezni aki mostanába szerezte meg a jogositványát én 2014.08.04 én voltam az okmányirodába.Kérdezni szeretném még hogy nem lehet e megsürgetni a gyártót hogy hamarabb küldje ki :D??2014. aug. 6. 10:32
1/8 anonim válasza:
Hát azt nem tudom hogy lehet megsürgetni :D Nekem 11 nap alatt jött meg de elméletileg 30 napon belül kell hogy megjöjjön.
2/8 anonim válasza:
Úgy lehetett volna megsürgetni, hogy felíratod a telefonszámod és bemész érte.
Mostmár a 30 napot ki fogod bírni.
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem még most is meglehet oldani hogy elmennyek érte csak gondolom fel kell hivni a gyártót
2014. aug. 6. 13:15
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg elküldenélek a jó büdös francba hogyha napokkal ezelötti papírokat kellene keresgélnem totál fölöslegesen.
5/8 anonim válasza:
Fel kéne fogni a csökött agyaddal és a többi 5000 kérdezőnek aki felteszi ezt a kérdést, hogy 30 nap a várakozási idő. Nem tudod megsürgetni, semmivel se másabb, hogy mostanában csinálta vagy fél évvel ezelőtt. Van akinek 10 nap alatt kiküldték de van akinek 25 nap alatt.
6/8 anonim válasza:
Nekem ma jött meg, 16 napja voltam csináltatni
7/8 A kérdező kommentje:
Megjött a josim 1 hete már de hogy felfogd a csöpp agyaddal 2 hét alatt jött meg pontosan és nem 30 nap alatt. Hülye választ ne irj!!
2014. aug. 24. 21:58
8/8 anonim válasza:
Szerintem meg olvasni kéne megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!