Kötelező: Jóval többről kaptam csekket mint amit az alkusz kiszámolt? Mit lehet most tenni?
B4 ből B5 be léptem és az alkuszom ajánlata szerint, vele kötöttem egy biztosítóhoz. 8400Ft a kötelezőm idén negyedévente, ahogy számolta. Most kaptam csekket 13800Ftról, ami töb mint a tavalyi (bónusz4es) 12400as.
Egy családtagomnak is elszámolta 9600ról kapott ajánlatot, és 15900 lett a negyedévese, neki is töb mint a tavalyi. Mit lehet most tenni?
mi is váltottunk,kiszámolta a negyedéves 5200-at,erre kiküldött 7ezerről csekket,azt is késve (ma ért ide)
bár még igy is olcsobb,mit a tavalyi baleset utáni 15ezeres negyedéves csekk:S
Nézd át alaposan az alkusz által kiszámoltakban az adataidat. Számold ki az adott biztosító oldalán is a díjadat. Nézd meg, hogy a biztosító arró küldött-e csekket, amire te szerződtél! Nekünk tavaly az új biztosító csekkes helyett utalásos számlát küldött, és B10 helyett A0 díjasat, holott minden igazolást megküldtem neki is, nemcsak az alkusznak. (Most meg már nem is neked kell küldened az új biztosítóhoz a bónusz igazolást, hanem neki kell beszereznie) Rögtön írtan az alkusznak is, meg a biztosítónak is e-mailt, mellékelve az alkuszi szerződést. Mondjuk a biztosító még az e-mail visszaigazolást sem küldte el, nemhogy írásban válaszolt volna, de a csekket kiküldte a jó összeggel. Hogy most az én levelemre, vagy az alkuszi közbenjárásra, azt nem tudom. (az alkusz írt vissza, hogy felveszi a kapcsolatot a biztosítóval)
Idén amúgy 60 napod van a befizetésre, tehát ne kapkodd el a befizetést, van időd tisztázni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!