Hol lehet utána érdeklődni, hogy hol van egy autónak a biztosítása? GRX 434 és a MGP 568 ennek a két autónak a biztosítójának a nevét keresem?
már kérdezted
kérdezd meg a tulajt, más nem mondhatja meg
A MABISZ se ad ki biztosítási adatokat. Egyébként semmi közöd hozzá!
Rendszám alapján tájékoztató jellegű adatok kérhetőek le.
A gépjármű nyilvántartásban lévő adata:
Rendszám: grx-434
Gyártmány: OPEL
Típus: ASTRA GL 1.4
Szin: KÖZÉPSZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Rendszám: mgp-568
Gyártmány: MAZDA
Típus: BA
Szin: SZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
Az üzenet küldője: ***
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 09:33
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hol lehet utána érdeklődni, hogy hol van egy autónak a biztosítása? GRX 434 és a MGP 568 ennek a két autónak a biztosítójának a nevét keresem?
"A MABISZ se ad ki biztosítási adatokat. Egyébként semmi közöd hozzá! Rendszám alapján tájékoztató jellegű adatok kérhetőek le. A gépjármű.."
Az üzenet témája: biztosítás
Az üzenet szövege: Tisztelt Harkomen!
Köszönöm,hogy válaszolt.Tudom semmi közöm hozzá.A tulajdonos kért meg,hogy segítsek neki kideríteni,hogy hol van az autó biztosítása ,mert ő sem tudja.A MABISZ-nál már én is érdeklődtem.Valóban nem adnak ki adatot.Viszont ismeretlenül is sok információt tudtál adni az autóról. Még egyszer köszönöm szépen a válaszát.Minden jót és szép napot.
Kedves Szilvi, szerintem hazudsz! :D
Olyan hülye tulajdonos nem létezik, aki ne tudná elolvasni a zöldkártyáján, vagy a forgalmiban őrizgetett csekken a biztosítója nevét!
Olyan is ritka, aki ne ismerné az autója típusát:
"Viszont ismeretlenül is sok információt tudtál adni az autóról."
Ugye ismered a mondást a sánta kutyáról?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!