Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mit csináljak (jogosítvány...

Mit csináljak (jogosítvány kiváltás)?

Figyelt kérdés
Jogosítvány kiváltásához kellene az orvosi igazolás (itt neten olvastam), de sajnos nincs már meg, mert egy évvel ezelőtt senki nem mondta nekem, hogy kell a kiváltáshoz is. Az oktató csak annyit mondott, hogy ahhoz kell, hogy beiratkozzak... Mit csináljak?
2014. jún. 16. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom annyi eszed nincs hogy elmenj az orvoshoz csináltatni egyet.
2014. jún. 16. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Most szerezted meg a jogsit?

Két dolog is szóba jöhet, de a másodikkal jársz jobban:

1. kérj új papírt ugyanabban a rendelőben (másolatot/másodlatot - nem tudom, mi a hivatalos neve)

2. csináltasd meg újra. Ha ez a szokásos családorvosod, s nem vagy beteges, nagy valószínűséggel csak friss dátummal ír majd egy újat.

2014. jún. 16. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott nekem is képzeld el első... -.-" De 7000FT lenne megint... a másodiknak köszönöm, megpróbálok kérni valami másolatot... :)
2014. jún. 16. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Újabb kiadás, de egy évvel korábban fog lejárni a régivel.
2014. jún. 16. 22:19
 5/5 kreszforum ***** válasza:
Ha mész a közlekedési hatósághoz a vizsgaigazolásért, akkor visszaadják neked azt az orvosi példányt, amit egy év leadtál nekik!
2014. jún. 18. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!