Mennyibe kerül egy 50 köbcentis motor biztosítása? És kell hozzá jogsi?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 21:36
1/15 anonim válasza:
Igen kell.A biztosítás nem sok,ha jó helyen kötöd kb 3k ft évente.
2/15 A kérdező kommentje:
Húha! Akkor segíts légyszíves mi a teendőm! Vettem ezt a motort, viszont még nincs jogsim! Az adás-vételit megírtuk, kifizettem a motor árát! (Ehhez nem kell jogsi)- gondoltam leteszem a jogsit utána majd használom.
Viszont úgy alakult hogy pénz szűkébe kerültem így eladnám. Eladhatom így hogy nincs rajta biztosítás?
2009. dec. 28. 21:49
3/15 A kérdező kommentje:
Én is így vettem biztosítás nélkül mert az előző tulaj biztosítás már lejárt, nem használta és így nem kötött rá újat!
2009. dec. 28. 21:51
4/15 anonim válasza:
végülis el lehet adni de buksz rajta mert már nem tudsz egy darabig kötni ha jól tudom... a jogsi 45től kezdődik de ez mindenhol más
5/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem:(
Most akkor ha én nem kötöm meg majd az új gazdája megtaszi- így működik a dolog?
2009. dec. 28. 21:56
6/15 A kérdező kommentje:
megteszi- bocsi ( jogsim nincs, ezért én nem is köthetek biztosítást ezek szerint?)
2009. dec. 28. 21:59
7/15 A kérdező kommentje:
És anyagi okokból a jogsit sem tudom letenni!
2009. dec. 28. 22:03
8/15 anonim válasza:
Simán eladhatod.Az adásvételin nincs rajta hogy van e biztositása.Én mikor eladtam a simsont a biztositási matricát oda sem adtam(nincs rajta hogy milyen motor) beraktam a pénztárcámba azt épp amelyik motorral megyek előveszem azt kész.Még 8 hónappal később is 50 biztositásal mentem a 125 yamahával.Szarni bele.
9/15 anonim válasza:
biztosítást köthetsz jogsi nélkül de vezetni nem vezetheted mert megbüntetnek.
Tedd le a jogsit és utána vezess !
10/15 A kérdező kommentje:
És ha netán balesetet okoz az új tulaj? Az már az ő dolga hogy akkor van-e rajta biztosítás, nem? Engem ugye már nem vehetnek elő?
2009. dec. 28. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!