A műszaki adatlap meddig érvényes? Át tudom íratni így?
Szia!
Szerintem amilyen hamar csak tudsz, menj be a legközelebbi okmányirodába és kérj a kocsidra egy műszaki érvényesítő címkét. Úgy tudom, hogy elfogadják a műszaki adatlapot, csak addig van érvényes műszakija, amíg a műszaki lap érvényes. Mivel át kell íratnod a járművet a nevedre, így is úgy is kicserélik a forgalmi engedélyt, tehát kárt nem szenvedsz. De a legjobb felvilágosítást a legközelebbi okmányirodában tudsz kérni, mert az eljárásban lehetnek eltérések.
szia!
a műszaki adatlap 30napig jó ez tuti mert nekem is volt és épp egy ladámmal.30 nap után a rendőrök kegyetlenek és bevonják a forgalmit majd emeltszintű vizsga a kocsinak.ha lejárt a 30 nap inkább ne járj vele nem éri meg.minnél hamarabb rendezd el.ilyen nincs hogy betelt és nem csináltattak másikat.járj utána miért lett kivonatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!