Kell valami papírt intézni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Vásárolni szeretnék egy Jawa 207 vagy 210-es babettát. Ha kell akkor miféle papírokat kell intézzek? Mert ha találkozom egy rendőrrel és leint akkor ne legyen belőle probléma ?
Trollok kiméljenk.
2014. márc. 30. 09:41
1/4 anonim válasza:
Adás-vételi szerződés,érvényes KGFB ajánlati igazoló,majd 60 nap múlva kötvény+csekk.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm.Viszont ha nincs még jogosítványom és még csak szerelgetni akarom de nem akarok rá még kötni biztosítást az nem gáz igaz ? Nem fogok én addig száguldozni vele csak a kertben próbálgatni mert úgy nézki, hogy elég sok mindent kell javítani rajta.Festés,blokk,kipufogó stb Ilyenkor az adásvételit meg kell vele írassam most vagy írassam meg vele ha meg van már a felújítás és a jogosítvány ?
Elnézést, hogy ennyit kérdezek, de még friss hús vagyok a piacon :-)
2014. ápr. 1. 07:25
3/4 anonim válasza:
Az adás-vételit meg kell írni,az a legtisztább.Nincs anyagi vonzata.KGFB-t nem kell kötnöd,mivel SMKP-nál nincs fedezetlenségi díj.Amíg közúton nem használod,csak a kertben próbálgatod,addig nem kell biztosítás.Bár nem egy nagy dolog.Nem tudom pontosan mennyi,de én a nagy gépemre fizetek 7.000/év.Viszont(és ez a személyes véleményem)én nem vennék ilyen járművet.Akkor minimum egy Simson,azon tudsz gyakorolni,majd 16 évesen leteszed az A1-et,és azzal már azért jobbak a lehetőségek,125 ccm,utána meg már jöhet egy nagyobb,400-as gép.D ez csak amolyan eszmefuttatás volt :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a segítségedet.Ment a zöld pacsi :D
2014. ápr. 1. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!