A https://osterweb. kekkh. gov.hu/osterweb/ oldalon nyomon lehet követni, hogy épp hol tart a jogosítvány vagy személyi, útlevél készítése. Valaki megtudná mondani, hogy a jogosítványnál hágy, , stádium'" van?
tegnap jött meg a jogsim :) Szóval amit nekem ,,ki írogatott": 1: a xxx számú kérelem feldolgozása folyamatban van. Ezt írta ki két hétig. Majd most hétfőn már az volt ki írva, hogy 2: jogosítvány készítése folyamatban.
Kedden már azt írták ki , hogy 3: jogosítvány elkészült, továbbítva a kérelmen megadott postázási címre.
És nekem tegnap (szerdán) hozta ki a postás. SZóval az h elkészítették az alig volt egy hét, sőőt 3 napa alatt megvolt minden. Viszont azt nem értem h miért ülnek rajta 2 hetet ,,kérelem feldolgozása folyamatban..." fura. De ha már azt látod kiírva hogy továbbították a megadott címre akkor remélhetőleg 1-2 nap és jön a postás. Gondolom ez függ h vidékre küldik e a jogsit v bp-re. gondolom a jogsikat itt bp-en nyomtatják.
Én most várok kerek második hete, 21-én lett beadva a kérelem (első jogsi) és még semmi. Nézem minden nap az oldalon, ma felhívtam Őket, és ugyan azon az oldalon nézték meg, ahol Én is tudom. Nem értem miért tökölnek vele ennyit... Na mindegy, majd csak jön végre. Jelenleg 21 napjuk van rá, ez esetemben jövő hét szerdai határidő... Ki is használják rendesen. :( Szolnoki okmányirodában igényeltem egyébként.
Balesetmentes vezetést mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!