Személy szerint az iratosomba ott biztos helyen van pénztárca a zsebesek miatt nem jó föleg ha valaki utazik Bkv egyes járatain ,kocsiban meg nem mert ha el lopják akkor csak az adásvételivel lehet bizonyitani a tulajdont és még ott van a biztositó is már ha van cascó mert nincs meg a 2 kulcs és a forgalmi már nem is fizet,
2014. febr. 16. 08:01
2/17 anonim válasza:
Én a pénztárcámban tartom. Ha néha rákényszerülök a tömegközlekedésre, akkor pedig otthon hagyom.
"mert ha el lopják akkor csak az adásvételivel lehet bizonyitani a tulajdont"
Ja, persze. A törzskönyv vajon mire való? A gépjármű nyilvántartásról nem is beszélve.
2014. febr. 16. 08:32
3/17 anonim válasza:
A forgalmit a pénztárcámban. De csak amikor autóval megyek el itthonról, egyébként itthon tartom a házban.
"mert ha el lopják akkor csak az adásvételivel lehet bizonyitani a tulajdont"
Nem-nem. A forgalmi engedély nem igazolja az autó tulajdonjogát. Amire te gondolsz, az a törzskönyv, amivel egyértelműen igazolható a tulajdonjog. Akinek a neve azon szerepel, az a tulaj; vagy értelemszerűen akinél van ha tudja mellé igazolni (pl. adásvételivel) a tulajdonjog jogszerű megszerzését. A törzskönyvet pedig nem kell magadnál/az autóban tartanod, otthon elzárhatod bárhová.
2014. febr. 16. 08:34
4/17 anonim válasza:
A napellenzőben. Mert.
2014. febr. 16. 08:44
5/17 Beviz Elek válasza:
Betettem a kesztyütartóba és még nem vettem ki azóta
2014. febr. 16. 09:00
6/17 anonim válasza:
A napellenzőben, mert asszony is használja, és folyton elfelejtenénk átadni. Meg aztán itt, Európában nincs ám annyi autófeltörés, mint Magyarisztánban.
2014. febr. 16. 09:47
7/17 anonim válasza:
"itt, Európában nincs ám annyi autófeltörés, mint Magyarisztánban" - és ez miért is fontos információ itt? Mármint ha feltörik az autódat valamiért, mondjuk benne felejtett táska, akkor nem érdekes a forgalmi. Ha meg el akarják lopni, akkor sem.
A forgalmi csak a rendőrnek kell, egy tolvaj nem tud vele mit kezdeni, így neki felesleges.
2014. febr. 16. 10:00
8/17 anonim válasza:
Kesztyűtartóba. nem félek semmitől nem vagyok paranojás, semmit nincs okom relytegetni.
2014. febr. 16. 10:09
9/17 anonim válasza:
paranoIás és reJtegetni
2014. febr. 16. 10:16
10/17 anonim válasza:
Agent K: Látod, az itteni válaszolók között is van, aki szerint a forgalmi valami bűvös dokument, ami pótolhatatlan. Nem egyszer hallottam otthon, hogy nehogy benthagyd, bolond vagy? Ez egy általános nézet, azt hiszem, ami kiölhetetlen lesz még egy darabig...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!