Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ti hol tartjátok a forgalmi...

Ti hol tartjátok a forgalmi engedélyt?

Figyelt kérdés
Pénztárcában vagy a kocsiban? És miért?
2014. febr. 16. 07:49
1 2
 1/17 7. válasza:
11%
Személy szerint az iratosomba ott biztos helyen van pénztárca a zsebesek miatt nem jó föleg ha valaki utazik Bkv egyes járatain ,kocsiban meg nem mert ha el lopják akkor csak az adásvételivel lehet bizonyitani a tulajdont és még ott van a biztositó is már ha van cascó mert nincs meg a 2 kulcs és a forgalmi már nem is fizet,
2014. febr. 16. 08:01
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Én a pénztárcámban tartom. Ha néha rákényszerülök a tömegközlekedésre, akkor pedig otthon hagyom.

"mert ha el lopják akkor csak az adásvételivel lehet bizonyitani a tulajdont"

Ja, persze. A törzskönyv vajon mire való? A gépjármű nyilvántartásról nem is beszélve.

2014. febr. 16. 08:32
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A forgalmit a pénztárcámban. De csak amikor autóval megyek el itthonról, egyébként itthon tartom a házban.

"mert ha el lopják akkor csak az adásvételivel lehet bizonyitani a tulajdont"

Nem-nem. A forgalmi engedély nem igazolja az autó tulajdonjogát. Amire te gondolsz, az a törzskönyv, amivel egyértelműen igazolható a tulajdonjog. Akinek a neve azon szerepel, az a tulaj; vagy értelemszerűen akinél van ha tudja mellé igazolni (pl. adásvételivel) a tulajdonjog jogszerű megszerzését. A törzskönyvet pedig nem kell magadnál/az autóban tartanod, otthon elzárhatod bárhová.

2014. febr. 16. 08:34
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
A napellenzőben. Mert.
2014. febr. 16. 08:44
 5/17 Beviz Elek ***** válasza:
0%
Betettem a kesztyütartóba és még nem vettem ki azóta
2014. febr. 16. 09:00
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
A napellenzőben, mert asszony is használja, és folyton elfelejtenénk átadni. Meg aztán itt, Európában nincs ám annyi autófeltörés, mint Magyarisztánban.
2014. febr. 16. 09:47
 7/17 anonim ***** válasza:

"itt, Európában nincs ám annyi autófeltörés, mint Magyarisztánban" - és ez miért is fontos információ itt? Mármint ha feltörik az autódat valamiért, mondjuk benne felejtett táska, akkor nem érdekes a forgalmi. Ha meg el akarják lopni, akkor sem.

A forgalmi csak a rendőrnek kell, egy tolvaj nem tud vele mit kezdeni, így neki felesleges.

2014. febr. 16. 10:00
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Kesztyűtartóba. nem félek semmitől nem vagyok paranojás, semmit nincs okom relytegetni.
2014. febr. 16. 10:09
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
paranoIás és reJtegetni
2014. febr. 16. 10:16
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Agent K: Látod, az itteni válaszolók között is van, aki szerint a forgalmi valami bűvös dokument, ami pótolhatatlan. Nem egyszer hallottam otthon, hogy nehogy benthagyd, bolond vagy? Ez egy általános nézet, azt hiszem, ami kiölhetetlen lesz még egy darabig...
2014. febr. 16. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!