Az baj, ha nem akarok jogosítványt szerezni? Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,sokaknak már ebben a korban is van jogsija,de magamon kívül még sekitől nem hallottam,hogy később se akar.2009. dec. 5. 17:04
11/13 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2009. dec. 6. 00:15
12/13 anonim válasza:
97-óta van jogsim hivatalosan, bár 2001-ben elhagytam. addig is max 50km-t vezettem. Most megcsináltatom, mert van autóm és hátha kell, de eddig is ment az élet nélküle.
13/13 anonim válasza:
Én 25 vagyok,fiú,de én sem szeretnék soha.
Az álmom egy panel lakás közel a munkahelyemhez.10 perc séta.Nekem túl nagy stressz lenne autót vezetni.
Nem akarok ezzel terhelni magam.Másrészt,ha van autód,akkor nagyobb az esélye,hogy bajod lesz.Vagy szabálytalanságot követsz el,esetleg vki meghal miattad az úton.Na és ezeknek az esélyét totál leakarom csökkenteni.
Másrészt környezetvédő is vagyok.Nem is költenék benzinre egy fillért sem.Inkább költöm az a pénzt egészséges ételekre,sportolásra.
Szerintem városi embernek tök felesleges dolog,pénzpazarlás,inkább veszek egy városi bérletet és oda megyek ahová akarok,busszal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!