2014-től tényleg át kell íratni a külföldről behozott autókat is?
ezt, hogy érted?
Magyarországon eddig is, forgalomba kellett helyeztetni a külföldről behozott gépjárműveket.
(... természetesen, Magyar forgalmi engedélyt kell hozzá készíttetni, és ez nem megy az új magyarországi tulajdonos, vagy üzembentartó "nevére íratása" nélkül!)
Nem akarom forgalomba helyezni az autót, csak a kertben akarom, hogy álljon.
És egy másik személytől venném be aki már régebben hozta be.
nincs fizetve még semmi rá, se regadó, semmi.
valahol azt hallottam, hogy aki behozza, annak a nevére kell iratni a regisztrációs adón felül, ami kb plusz 100-150 ezer forint még.
értem.
és ha E rendszámmal használnám, utána ha az lejár, akkor is dönthetek úgy hogy mégse helyezem forgalomba?
"Nem akarom forgalomba helyezni az autót, csak a kertben akarom, hogy álljon."
"és ha E rendszámmal használnám"
Most akkor akarod használni, vagy nem? Ha akarod, akkor vedd a nevedre, és fizesd ki a papírozást is!!!!!!
nem is akarom, igazából nekem elég a 6 hónap bőven!
csak azért kérdeztem. hogy az E rendszám ha lejár nincs utánna semmi kötelezettségem? ugyanúgy letámaszthatom a kocsit a kert végébe, mintha nem lenne papírja?
"Az E rendszám negyed évig érvényes..."
"...nekem elég a 6 hónap bőven!"
Matekból jeles.
az jó, én kettes voltam, grat.
am 6 hónapig érvényes az E rendszám, nem negyed évig......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!