Köbe, Uniqa vagy K&H? Melyiknél kössem a kötelezőmet?
netrisk.hu
beírod amit kell és kilistázza ár szerint.
Szinte mindegy,hol kötöd.Én személy szerint a Köbét nem ajánlanám,rossz tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
A többi meg egyforma,úgyhogy a legolcsóbbnál érdemes.
netrisk.hu-s kalkuláció megvolt, éppen azért kérdezem.
Harmadik: megkérdezhetem, mi volt?
A K&H-nál voltak/vannak biztosítva a motorjaim, korrekt bandának ismertem meg őket.
Mondjuk volt egy balesetem, másik K&H-s biztosított nem adott elsőbbséget (motorral nekiszálltam a kocsi elejének), kitöltöttük a kék-sárgát és utána egy örökkévalóságnak tűnt mire kiért a kárszakértő. Persze ez lehet amiatt is, hogy állítólag valami keveredés volt a központi irodájukban és elsőre másnak adták ki meg mit tudom én, de lehettek volna gyorsabbak is.
És van online extra kedvezmény is a honlapjuk szerint, 10%, bár én ezzel nem éltem, mert szeretem minden évben egyszer (adok vagy veszek motort) zaklatni személyesen az ügyintézőt.
A Köbe-t én is ellenjavallom.
Adót a legolcsóbban - ez helyes elv, egyetértünk.
De a valós költség nem csak az, ami a csekken van. Ehhez hozzá kell számolni azokat a nehezen számszerűsíthető humán költségeket is, amikor egy sikertelen díjlehívás miatt külön körben kézzel kell befizetned a díjat.
Nem volt baleseted, mégis adtak munkát az érvényes csekk előállításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!