Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » B jogosítvány életkor?

Kukac 07 kérdése:

B jogosítvány életkor?

Figyelt kérdés
Na tehát a kérdés a következő: azt értem, hogy a jogsit 17 alatt el lehet felejteni, mivel nem lehet azelőtt vizsgázni, de a vezetési oktatást el lehet kezdeni 17 előtt 1-2 hónappal? Tekintve, hogy a rutinvizsgát ha minden igaz eltörölték, szerintem megoldható, tehát a szülinapom után néhány nappal akár vizsgázhatnék is.

2014. jan. 6. 14:56
 1/10 Sinead ***** válasza:
16.5 évesen mehetsz először elméleti oktatásra. 16.75 évesen mehetsz elméletből vizsgázni. Ha sikerül, már aznap vezethetsz(igen, így van, nézz utána ha nem hiszed el). 17.születésnapodon vizsgázhatsz már a forgalomban. Valamikor(nincs korhoz kötve) pedig leteszed az elsősegélyt.
2014. jan. 6. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
16,5 évesen kezdheted a tanfolyamot és 16 év 9 hónaposnak kell lenned, hogy KRESZ vizsgára mehess. Ha az sikerül, akkor akár 2,5 hónappal a 17. életév betöltése előtt is vezetgethetsz már az oktatóval.
2014. jan. 6. 15:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, egyébként elhiszem, nekem is ez volt a feltételezésem, és reménykedtem benne, hogy így is van. az elsősegéllyel nem lesz gond, ugyanis tavaly nyár óta megvan...köszi:D
2014. jan. 6. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Megvolt a mai is....

Van fent jobbra egy kis ablak. Mellette egy gomb, "Keress!" felirattal. Némi próbálkozással rá lehet jönni, hogy a gomb minden bizonnyal a gyakorikerdesek.hu tartalmában keresi a kis ablakba beírt kifejezést.

De hát csak az biztos, amit az ember ki is próbál.

"B jogosítvány korhatár" (kategória: közlekedés)

Itt az eredmény:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=b+jogos%EDtv..

Már az első oldalon több mint 10 találat van a kérdésre, akkor mégis MIÉRT KELL EZT MINDEN NAP MEGKÉRDEZNI

Aki ennyit nem képes önállóan tájékozódni, abból nem nézem ki, hogy száz lóerővel és egy tonna vassal a segge alatt képes lesz egyszerre többféle inger hatása alatt tizedmásodpercek alatt döntéseket hozni (= alkalmatlan)

2014. jan. 6. 15:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Az utolsóhoz szólok most: Köszönöm a magas színvonalú kommentedet, olvasd el a kérdéseket, kérlek, amiket belinkeltél... egy erre vonatkozó kérdés van, ami több, mint egy éve lett feltéve, ami óta elég komoly változások kerültek a rendszerbe, pl. eltörölték a rutin vizsgát. Ezek szerint te is abból a fajtából vagy aki kitűnően tud ugatni az ehez hasonló kérdezgetős fórumokon, de ha a gyakorlat felé kéne kacsintgatni, máris elvérzik, sőt valószínűleg még a kiskorú korosztályba tartozik. Egyébként nem kell aggódnod, ha nagyon szeretnéd, jelezd felém, és linkelek neked jutub videót, amin láthatod, hogyan vezetek, köszönöm, a 100 lóerőre erőteljesen lenéz a haverral közös VFTS-ünk. Most pedig ne haragudj, de annyira megsértődtem, hogy mennem kell lerajzolni téged, majd összetépni a papí.....na várj, most jövök rá, hogy nem hogy nem ismerlek, még a nicnevedet sem tudom mert csak név nélkül ugatsz..sebaj, további szép napot neked, a többieknek köszönöm a hasznos válaszokat. :D
2014. jan. 6. 18:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Habár, lehet, hogy a szövegértésed csapnivaló csak, ezesetben az előző kommentet tekintsd semmisnek, a következőket olvasd csak el: Te szerencsétlen gyökér, azt én is tudom, hogy 17 éves kor a B kategóriás jogosítvány korhatára, na de ezt a vizsgához kell csak betölteni, vagy a gyakorlati oktatás elkezdéséhez is? na ez talán valamivel közelebb áll a te színvonaladhoz, bár még mindíg betűket használok..
2014. jan. 6. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem guy volt anno hogy a kreszt 16,5 évesen kezdtem ..aztán azt letehettem még a 17.életévem betöltése elött...és már kezdhettem is rutinozni ..és a vizsgám pont a 17.szülinapomra esett mert csak 17évtöl lehet vizsgázni .. kiszámoltam mindent ..:D
2014. jan. 11. 12:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Pattogj csak te szánalom.

Mivel minden nap felnézek ide, tudom hogy naponta jön valami hozzád hasonló, és megkérdezi ugyanezt.

Mert az enberek kib...tt lusták és ostobák. Vigasztaljon, hogy vannak nálad lustábbak és ostobábbak is.

Amúgy kösz, jót derültem a szánalmas vergődéseden.

2014. jan. 11. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Élőben egyszerűen csak pofűn váűgnálak a stílusodért...

azért azt megíarhatnád, hogy akkumulátoros, vagy robbanómotoros a távirányítós VFTS-ed Pistike...

2014. jan. 11. 12:57
 10/10 A kérdező kommentje:
xDD természetesen távirányítós! 9V-os elemmel megy, anyucitó' kaptam te balfa... vicces vagy azért, de ha te erre vered magad, nyugodtan hidd csak el, nyertél, egy szánalom vagyok, 12 éves, és azt sem tudom, mi az hogy robbanómotor. amúgy a többieknek, meglett a megoldás, csak vizsgázni nem lehet 17 alatt... a kresz tanfolyam már megvan.
2014. jan. 28. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!