Hogyan lehet egy 100ccm-es 2 ütemű robogót levizsgáztatni?
Mivel a végsebessége is elég magas és a kilométeróra is 140-ig van skálázva, nem szeretnék vele 45-el döcögni, illetve nem akarok semmit csalni, hogy 50-es ésatöbbi mert ha bajba kerülök akkor úgyis kiderül, utána meg rosszabb.
Szóval külföldi járgány volt, Németo.-ból hozták. A papírjai megvannak, rendszámot szeretnék rá. Mi ennek a menete és mennyibe kerül?
A-s jogsit tavasszal megcsinálom hozzá és amíg gyűjtögetek egy nagyobb motorra addig ezzel fogok járni :) Egész jó kanyarsebessége van robogóhoz képest (Peugeot Streetfighter2).
Nem éri meg.
A fenti link a teljesség igénye nélkül tájékoztat, de mindent összevetve ez a gép értékéhez képest igen jelentős összeg (75 környékére számíts).
Más kérdés, hogy amíg nincsenek rendben a papírjai, eladni sem túl könnyű. Ha lepapírozod, akkor talán pártízezret nyerhetsz rajta az eladáskor, ami közelebb juttat egy rendes vashoz.
Én is nagyjából így számoltam. Hát nem tudom mennyire éri meg.. azért szeretném egyébként lepapírozni mert elég feltűnő ahogy lakotton kívül 130-al előzgetek :)
A jogsit mindenképpen megcsinálom, a többi majd kiderül. Nem hiszem, hogy túl sokat fogok vele járni. Inkább biciklire váltok arra gondoltam, hogy ne lustuljak el, no meg spórolok így is és akkor előbb meglesz a nagymotor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!