Egy BMW M6-nak mennyi az éves fenntartási költsége, javítás és üzemanyag nélkül?
Istenem miért ilyen igazságtalan ez a rohadt élet?
Én nekem miért nem lehetnek ilyen gondjaim h egy több mint 10 milliós autó vételén gondolkozhatok???
"mennyi az éves fenntartási költsége"
Ha ezen kell agyalnod, akkor ez NEM a te pénztárcádnak való!
Hát...egyrészt miért érdekel a fenntartási költsége, ha telik egy ilyen kocsira?
De mivel üzemanyagot és esetleges javítási költséget nem írtál, így marad a kötelező éves olajcsere, ami kb. 100.000 Ft egy ilyen kocsinál. A biztosítás gondolom még egy 100.000 / év, de passzolom. Célszerű egy Casco is egy ilyen kocsira, az megint úgy 150-200.000 / év körül lehet.
Gumiszettet nem kell venni rá minden évben, de ha mondjuk 5 évre lebontjuk, akkor kb. évi 50.000 Ft egy téli-nyári szett.
Aztán ennyi....
Szóval fél millió alatt megvan, ami egy ekkora kocsinál nem feltétlen rossz.
A pénz az egyetlen dolog amiből több van mint amire szükségem van. Csak azért tettem fel a kérdést mert hátha van valakinek ilyen vagy hasonló autója és tud pontos összeget és nem kell belemerülni a biztosítókba. Konkrétabban a biztosítás, súlyadó és hasonló kötelező dolgok érdekelnek. A szervizelés és a javítás nem érdekel.
Van hasonló típusú autóm, de az német papíros és ott más mércével mérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!