Exronin kérdése:
Köti e a káromat megfizető biztosítót valami időhatár?
Figyelt kérdés
Három hete tettem kárbejelentést az Allianz biztosítónál, mivel belém jött egy kisöreg. Három hete vette fel a kárszakértő a jegyzőkönyvet, azóta semmi nem történt, nem kerestek. Köti e a káromat megfizető biztosítót valami időhatár, vagy addig húzzák, amíg akarják? Köszönöm előre is.2013. dec. 15. 09:35
1/2 anonim válasza:
én úgy tudom köti, de velem ugyan ez volt az Allianznál
mama belém jött, minden el lett rendezve, de csak nem kerestek meg
rájuk telefonáltam 3 hét múlva, és kiderült, hogy vki szabadságra ment, és emiatt volt egy kis káosz, a lényeg, hogy sűrű bocsánatkérés közepette megígérték, hogy 2 napon belül meglesz az ajánlat, meg is volt, sokkal több mint amire számítottamt
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2013. dec. 17. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!