Mi bajom lehet?
konkrétan annyi bajod lehet hogy a károdat te magad fogod megtéríteni.
" fü allat elintézűk"-ebből neked semmi előnyöd nem származik,akkor miért mentél bele?
kárbejelentő és fénykép készülhetett volna.és ha fizet a másik fél akkor egyszerűen széttéped a lapot.
egy hasznod származik belőle:tanulni fogsz az esetből.
Hát igen, ahogy előttem is írták, ott azonnal kellett volna rendőrt hívni. Fénykép felvételek vannak a koccanásról? (Minden mobiltelefonban van már fényképezőgép!!) A fényképek alapján a rendszám ismeretében esetleg lehet feljelentést tenni, de én is azonnal hívtam volna a rendőrt és írtam volna a kárbejelentőt, és írattam volna alá vele, hogy elismeri a felelősségét!
(Fű alatt nem szabad semmit intézni - csak ha te vagy a legnagyobb csibész, mert ha kevésbé vagy dörzsölt mint a partner, akkor mindig Te fogsz ráfázni, ráfizetni, pórul járni. Az országban rengeteg ügyeskedő van! És sokan profik ebben! Ezekkel szemben a fű alatti ügymenetben a tisztességes emberek alul maradnak!)
bemész a biztosítóhoz és kérsz vagy letöltöd innen csak ez alapból nem lesz indigós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!