A cascom 8500 Ft a Skoda Fabiamra. Nagyon sokallom. Genertelnél kb mennyibe kerül, vagy hova érdemes váltanom? Megtehetem most is?
Ez éves, vagy havi díj? Nem mindegy!
Mennyi idős az autó?
Bakker az nagyon sok! Az előző vagyok!
Pesten laksz? A kockázatviselés miatt kérdezem.
Én egy megyeszékhelyen lakok, 2 éves suzukira 4700 a havi díj az allianznál. A barátom az aegonnál 4500-at fizet.
Még ez sem,zalában,egy kis faluban.Idén vot egy 263000-es károm,de hát akkor is!!
Szerinted most is lehet váltani?
Amúgy nem válaszoltam a kérdésedre. :P
Szóval: szerintem érdemes körül nézni (pl. aegon). Megteheted bármikor, de szerintem nálad is van évforduló... hivatalosan akkor válthatsz. De díjnemfizetés miatt is megszűnhet. Pl. nov. 30-ig rendezve van, dec. 1-től él az új szerződés. Ezt nem szokták javasolni. :D Ha hitelre van az autód, akkor a banknak is el kell küldened az új szerződésről a papírt, mert az előző biztosító hivatalból értesíti a bankot.
Háát kár esetén nem vagyok túl tájékozott. De ha abból indulunk ki, hogy a kötelezőnél károkozás esetén visszaesel a bonuszfokozatban, akkor gondolom itt is valami ilyesmi lehet.
Na mindegy, a lényeg az, hogy én a helyedben kiszámoltatnám más biztosítónál is. Akár a neten vagy személyesen. Mit veszíthetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!