Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » "Jogosítvány kiállítása...

"Jogosítvány kiállítása jelenleg folyamatban van" innentől kb még mennyi idő mire. Postázzák a jogosítványt?

Figyelt kérdés
osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ Ezen az oldalon néztem meg, hogy hol tart a múlthét hétfőn igényelt jogosítványom. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már megkapta és ezzel a módszerrel figyelte, hol tart mi a tapasztalata arról, hogy ez után az opció után kb mennyi idő mire megkapom a jogosítványt? u.i.: Tudom, hogy 30 nap, de ha már készítik vagy hasonlók akkor nem hinném, hogy hetekig készül egy olyan kártya(nem tudom milyen módon készül).

2013. okt. 1. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
2-3 hét
2013. okt. 1. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

"nem tudom milyen módon készül"

Összegyűjtenek egy adag megrendelést, amit átküldenek az ANY Biztonsági nyomdának, ott legyártják, megszemélyesítik, majd a KEK elviszi a központi irodába, ahonnét küldik tovább.

Személyes átvétel kb. egy hét minusz!

:D

2013. okt. 1. 19:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen nem tudtam, hogy készül, mert gondolom nem úgy kell elképzelni, hogy a kis otthoni laptoppal kinyomtatják. De mégsem egy autó legyártásának hossza. Október 4.-én azt írta " Elkészült xy napon feladásra került" Holnap kell jönnie.
2013. okt. 7. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Azt csak hiszed!

:)

Azért majd írd meg, hogy mikor érkezett! "Feladásra került" ez kb. annyit jelent, hogy levitték a postázóba.

2013. okt. 8. 08:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Ma jött meg :) 6 Kor meg köttjük a biztosítást :)
2013. okt. 8. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
29%

Na akkor mákod volt!

:)

2013. okt. 8. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:
21%

A biztosítást nem rád, hanem a motorra kell kötni!

(Bár neked se árt...)

2013. okt. 8. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!