"Jogosítvány kiállítása jelenleg folyamatban van" innentől kb még mennyi idő mire. Postázzák a jogosítványt?
Figyelt kérdés
osterweb.kekkh.gov.hu/osterweb/ Ezen az oldalon néztem meg, hogy hol tart a múlthét hétfőn igényelt jogosítványom. Arra lennék kíváncsi, hogy aki már megkapta és ezzel a módszerrel figyelte, hol tart mi a tapasztalata arról, hogy ez után az opció után kb mennyi idő mire megkapom a jogosítványt? u.i.: Tudom, hogy 30 nap, de ha már készítik vagy hasonlók akkor nem hinném, hogy hetekig készül egy olyan kártya(nem tudom milyen módon készül).2013. okt. 1. 15:36
2/7 anonim válasza:
"nem tudom milyen módon készül"
Összegyűjtenek egy adag megrendelést, amit átküldenek az ANY Biztonsági nyomdának, ott legyártják, megszemélyesítik, majd a KEK elviszi a központi irodába, ahonnét küldik tovább.
Személyes átvétel kb. egy hét minusz!
:D
3/7 A kérdező kommentje:
Igen nem tudtam, hogy készül, mert gondolom nem úgy kell elképzelni, hogy a kis otthoni laptoppal kinyomtatják. De mégsem egy autó legyártásának hossza. Október 4.-én azt írta " Elkészült xy napon feladásra került" Holnap kell jönnie.
2013. okt. 7. 17:28
4/7 anonim válasza:
Azt csak hiszed!
:)
Azért majd írd meg, hogy mikor érkezett! "Feladásra került" ez kb. annyit jelent, hogy levitték a postázóba.
5/7 A kérdező kommentje:
Ma jött meg :) 6 Kor meg köttjük a biztosítást :)
2013. okt. 8. 17:31
7/7 anonim válasza:
A biztosítást nem rád, hanem a motorra kell kötni!
(Bár neked se árt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!