Használt autó vásárlása esetén mennyibe kerül és mit jelent a papírmunka?
1.5l-es méretig kb 55-65e-be fog fájni, mégpedig: eredetvizsga 18e, illeték kb 33e az új forgalmi+törzskártya díja 6e+6e
Szóval pofátlan lehúzás, aztán akkor még erre kötheted az 1. negyedéves kötelezőt, majdnem biztos hogy zöldkártyád is lesz, és még nem tankoltál és nem mentél. Kib@szott tolvaj-zsidó állam ez.
Magyarán a papírmunka - magyar autó esetén - olyan 100k;
De mi van, ha veszek harmadaannyiért egy kocsit osztrák papírokkal? (vagy más külföldivel)Azt mennyi átíratni?
Teljesen igazat adok annak az urnak,aki ugy fogalmazot hogy kib@szott rohadt -zsido allam!!!! En Austriaban elek evtizedek ota,de ilyen mocskos törvenyekkel meg soha nem talakoztam.En is vettem a magyarorszagi vadaszataimhoz,egy Lada-Niva tereplyarot,amit kizarolag csak vadaszat celjara hasznalok.Jo vetel arnak örvendeztem,de mire hasznalhattam a tereplyarot,meg 95 rugot vettek ki a zsebemböl!)Itt Austriaban,fele annyiert,egy rendszammal 3 autot hasznalhatok,es mar hasznaltam is.
Magyar modra:a saros földig taposni a Magyar posztot:)
A labanc pofának üzeni az előző, hogy a terepjárót még mindig j-vel írjuk, ne legyen már ennyire sikk elfelejteni magyarul. Attól még egy görény ország marad de ha már egyszer megtanultad akkor korrektül használd. Amúgy az osztrákokról sincs jobb véleményem... A Niva az jó húzás volt, nekem se kéne jobb dagonyatipró.
Kérdezőnek meg a képtelen ötletére: ha honosítani akarsz egy külföldi kocsit az értéktől függően 300-400e ft között fog fájni amiből már itthon veszel egy használható állapotút.
De jól kalkuláltál, az 1. évben ha egy fillért nem javítasz a kocsidon és egy km-t nem mész vele akkor is kb 100e-be kerül, én is gondolkozom már rajta hogy leadom a pics@ba azt járok motorral télen meg bliccelek.
Mindezt azért, mert megvette kilóra a bambapofájú képviselőket az autólobbi, mire összedobták ezt az ordenáré lehúzást ami annyira szabadversenyt sért hogy már a patkányképű EU-s bürokraták is pampognak ellene, persze hasztalan.
Valasz az elözöre. Tisztelt Uram! A sikk talan, a par gondolatom lehet,nem az,hogy a terepjarot hibasan irtam le.A mondani valod csak nagyon keves embert fog erdekelni,de ez igy van rendjen.Ne feledd:Egy mester erteke,nem a köreje csödülö tömeg nagysagaval merhetö össze.
Sok mindent elfelejtettem amiröl azt hittem, hogy tudom,es sok mindent megtanultam,amit mar elfelejtettem.Sok mindent latok,ami messze van,es sok mindent nem,ami itt van a szemem elött......
rendben, megegyeztünk, de ez kapitális hiba volt ahhoz, hogy csak átugorjuk, és kapásból 2x. Nos érezze magát szerencsésnek, hogy az osztrákoknál tevékenykedhet. Ennél szinte minden jobb, vagy ilyen vagy olyan szempontból.
Mi a legrosszabb középmezőny vagyunk, még nincs akkora káosz hogy lehessen a zavarosban halászni de véletlen sincs akkora rend hogy élhető közösség legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!