Vásároltam egy autót és az adás vételijével kapcsolatban szeretnék választ kapni;?
Pár napja vásároltam egy autót, már az adás vételi is kacifántos mert köztes adás-vételivel vásároltam, azaz akitől vettem az okmány irodában nem iratta át a nevére a kocsit, vagyis a forgalmiba az eladóm előtti emberke szerepel. Na most ezt ahogy olvasom engem nem érint, ő megkapja a büntetését(15napot bőven túllépte), nálam van az ő adásvételiük másolata is. Na most az lenne a kérdésem, hogy nincs abból baj hogy adásvételin az összegnél nem írtak be az ő adásvételijükön semmi forintot, még nullát se?Nagyon nem szeretném ha valami átverésnek lennék áldozata....Párom szerint túl aggódom nem a mi dolgunk. Egyébként eredetvizsgára elvittem már a kocsit és minden rendben volt.
Tudom az okmányirodában kiderül, de még egy hét mire kaptam az időpontot...és ebben nagyon örülnék ha valaki választ adna.
Előre is köszönöm
Azt kell megtudnod, akitől vetted ő adásvételivel vette e meg az előző tulajtól, és azt elküldték a már az okmányirodába?
Ha nem, akkor a legegyszerűbb, ha felkeresed az eredeti tulajt és vele íratod meg az adásvételit, mintha a közbenső emberke nem is létezne.
Ha igen, akkor addig a te nevedre addig nem fogják átírni, amíg az eredeti emberke nevén van. A felelős az akitől most vetted, lehet meg is büntetik.
Ha az utóbbi verzió él, ne vedd meg, mert elég nagy macera míg hivatalosan a tiéd lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!