Kötelező-e az eredetiség vizsgálat, ha használt autót szeretnék venni, mert már mindenfélét olvastam és nem tudom mi van?
Kötelező,de próbálj úgy alkudni az eladóval,hogy az eredetiség vizsgálatot csináltassa meg ő.
Soha nem értettem miért a vevőt terheli ez a díjnak nevezett sarc!Én mint vevő bizonygassam hogy a jármű nem lopott?
#Józsi21:
Eredetileg nem is a vevő feladata lett volna megcsináltatni, de mivel csak 2 hónapig érvényes, és a piac pang, senki se merte előre megcsináltatni, aztán szép csendben átkerült a vevőkhöz! Aztán ha vesz valaki egy átütött számú roncsot, akkor mehet a sóhivatalba...
:(
Azért a vevőt terheli, mert inkább ő vigye az általa kiválasztott eredetiség-vizsgálóhoz..akkor majdnem biztos, hogy nincs suskus, és talán nem derül ki semmi évek múlva..
ez a jó alvás titka.
Harkonnen!
Erre nem emlékszem.
Én már annó kb 12éve is vevőként kifizettem az e. v.-ot.
Most már okosabb vok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!