Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Menyibe kerul az auto forgalmi...

Menyibe kerul az auto forgalmieng. -ben a lakcimvaltozas?

Figyelt kérdés

Az onkormanyzat megvaltoztatta kb. masfel honapja par utca nevet. Emiatt teljes okiratcsere tortent a csaladban ket hete (akkor volt ido ra). Utana elmentunk nyaralni, de a forgalmihoz idopontot pentekre kaptam csak.

Elmeletileg ingyen kene legyen, nem?! Hiszen nem en kenyszeritettem oket a valtozasra, stb..

Erre 6ezres csekket akart adni az ugyintezo nekem, mondvan ez akkor sincs ingyen, ha vmi miatt valtozik a lakcim.

Kertem uj idopontot (1 honap mulvara kaptam), irtam e-mailt es postai levelet is az onkormanyzatnak, de addig kivancsi lennek, hogy ilyen esetben miert nekem kene fizetnem.

Otletek?

2013. aug. 5. 05:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Pedig a forgalmi csere 6000 Ft-ba kerül.

A többi iratot ingyen cserélték? Mi alapján, kaptatok valami igazolást?

2013. aug. 5. 07:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Hatarozatot kaptunk az utcanev csererol, amit minden lakos megkapott. Mi kapasbol 4-t es ezt kell vinni magunkkal. Ebben benne van minden, hogy mit es miert cserelnek le.

Benne van, hogy az okmanyokat ingyen cserelik le.

Szerintem a forg.eng. is egy hivatalos okmany. En spec. nem kertem, hogy 25 ev utan mas legyen az utcank cime. Nem is mi hataroztunk benne, akkor miert en fizessek?!

2013. aug. 5. 08:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én hagynám a fenébe...
2013. aug. 5. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!