Milyen megoldás van arra hogy töröljék ennyi év után az üzembentartói címemet, az Ő tulajdonában lévő autóról?
Ha nem hajlandó törölni, jelentsd be, hogy ellopták az autót.
Előtte azért szólj neki erről.
Ekkor kivonják a forgalomból, volt-nincs.
"Egy hanyag tulajdonost nem vesznek elő,de én fizessek 1 szellem autó után."
Amíg te vagy az üzembentartó, addig téged fognak zaklatni! Még ha most el is intézed, az elmaradások téged fognak terhelni!
Ha 8 év után küldtek felszólítást, akkor nagy eséllyel ki is vonták már a forgalomból, de legalább nem emelkednek a tartozások, csak a kamat fog nőni!
A rendszám alapján meg tudod nézni, hogy forgalomban van-e, ha nincs ügyfélkapud, akkor írd le a rendszámot, és megnézem.
A következő váláskor, csak akkor add vissza az autót, ha már aláírtátok az üzembentartói megszüntetéséről a szerződést!
Rendszám: JYZ-875
Gyártmány: RENAULT
Típus: THALIA 1.4
Szin: SZÜRKE
A jármű körözés alatt áll? NEM
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Forgalmi adatok: -
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van
JYZ-875
wartburg-1.3
fehér
és más adatot nem t.ok az autóról,Hrkonen,de,hogy 2007 -volt az utolsó vizsga ideje,és a forgalmi is az ő nevére szolt,én csak a különleges megjegyzésekbe voltam beírva hogy a rendőr ne kötekedjen,hogy lopott a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!