Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Friss jogsisok! Nektek hány...

Friss jogsisok! Nektek hány nap alatt küldték ki a jogsit?

Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdés van, tudom, de én kereken 1 hete várom a jogsit, és olyan izgatott állapotban vagyok, hogy muszáj megkérdeznem.

2013. jún. 24. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Egy hete? Van még vagy három!
2013. jún. 24. 18:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted?

Okmány irodába azt mondta nekem a kis csaj, hogy maximum 2 hét.

2013. jún. 24. 18:15
 3/8 anonim ***** válasza:
2 hét volt asszem.
2013. jún. 24. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában 1 hónapot szoktak mondani.
2013. jún. 24. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
2013. jún. 24. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
baromságot mondott, 1 hónapjuk van kiszállítani, általában szeretnek is élni ezzel. enyém több mint 3 hét volt.
2013. jún. 24. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
nemsokára 3 hete, hogy várom már
2013. jún. 24. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Bemegyek tegnap (hétfőn). Mivel eltelt már a 3. hét. Erre ott van egy pakk új friss jogsi vagy 60-80 darab és tuti közte volt az enyém is de a nő inkább azt hazudhatta nekem, hogy még nem érzekett meg majd szerdán hívjam fel délután őket hogy mi van? Amúgy a jogsik hátlapjára voltak rakva velem szembe tehát én nem láttam melyiket nézi, csak belegörgetett egyet a közepébe és már mondta is hogy még nincs kész... Érted... Szerintem direkt várattatnak. Ja és a jogsi igénylésnél (júni 6-án) nem lehetett kiválasztani hogy házhoz küldje a postás (hát akkor mennyi idő lenne) vagy netán már rég megérkezett az okmányirodába csak direkt szivatnak?

Már nem tudok mire gondolni?!?!?

Ha házhoz kértem volna, rég meglenne.

2013. jún. 25. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!