Német rendszámos autóval parkolási büntetést be tudják rajtam hajtani?
Befizettem másfél óra parkolást, 7 percet késtem, és már ott figyelt a csomag.
Van mind magyar mind német bejelentett lakcímem és sms-ben vettem az autópályamatricát.
(külföldön élek, dolgozom, hazajöttem 7 napra látogatóba előfordult, hogy "otthon" is késtem pár percet, volt hogy ott volt már a parkolóőr, de ahogy látta hogy jövök mosolyogva törölte a képeket a gépről)
Türelmi idő: az egy óránál rövidebb időre történt fizetés esetén a jegy lejárta után 5 percen belül, hosszabb időre történt fizetés esetén 15 percen belül pótdíjat nem kell fizetni. A türelmi idő csak a megváltott jegyek esetén létezik, amennyiben nem történt díjfizetés, türelmi idő nincs.
mivel te 1,5órát fizettél be ezért 15 perc türelmi idő van így ha a jegy lejárata után tényleg csak 7 perc telel akkor be kell menni és a fejükhöz vágni a büntetéscsekket hogy ..........
Amíg "otthon" a magyar rendszámos magyar autóval járkáltam, számtalanszor lefotóztak, de soha egy csekk sem jött sehová.
A magyar módszerek ezek szerint agresszívabbak mint a németek ilyen téren? (lehet hogy más téren kéne inkább fejlődnünk, de ez a történet szempontjából most mellékes)
A kérdés máshogy: a német állam kiadná az adataim egy magyar behajtócégnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!