Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítványt mennyi időn...

Jogosítványt mennyi időn belül postázzák?

Figyelt kérdés
Holnaphoz 3 hete voltam igényelni, ott azt mondták 2-3 hét, de még mindig nem jött meg (direkt úgy kértem hogy kipostázzák, igénylőlapon is az áll hogy átvétel a megadott címen). Van erre valami határidő, amin belül kötelesek kiadni az okmányt?
2013. ápr. 16. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában már 2 hét alatt kiszokták küldeni, de hivatalosan 30 munkanapon belül kell megjönnie.
2013. ápr. 16. 17:48
 2/7 A kérdező kommentje:
30 munkanap? Nem sok az a másfél hónap?
2013. ápr. 16. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
30 naptári nap, nem munkanap. Egyébként én a 27. napon kaptam meg. 4. héten már neked is megkéne kapnod.
2013. ápr. 16. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Az még mindig 30 munkanap és nem naptári. Magyarul lehet az másfél hónap is. Nekem 1 hónap volt.
2013. ápr. 16. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (továbbiakban: Ket.) 33. § (1) bekezdése értelmében "az érdemi határozatot az (5) bekezdésben meghatározott időponttól számított huszonkétmunkanapon belül kell meghozni. Ennél rövidebb határidőt bármely jogszabály, hosszabbat pedig törvény vagy kormányrendelet állapíthat meg".
2013. ápr. 16. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

bocsi ez lemaradt az elejéről:

A hatályos jogszabályi rendelkezés értelmében a vezetői engedély kiállítására - az eljárás lefolytatására - nyitva álló határidő 30 nap.

2013. ápr. 16. 20:48
 7/7 anonim válasza:
Én majdnem két hónapot vártam rá januárba. Hiába hívtam az irodát a nö csak vitte a magáét, hogy még nem érkezett meg.Legközelebb postán kérem az tuti.
2013. máj. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!