Jogosítványt mennyi időn belül postázzák?
Figyelt kérdés
Holnaphoz 3 hete voltam igényelni, ott azt mondták 2-3 hét, de még mindig nem jött meg (direkt úgy kértem hogy kipostázzák, igénylőlapon is az áll hogy átvétel a megadott címen). Van erre valami határidő, amin belül kötelesek kiadni az okmányt?2013. ápr. 16. 17:36
1/7 anonim válasza:
Általában már 2 hét alatt kiszokták küldeni, de hivatalosan 30 munkanapon belül kell megjönnie.
2/7 A kérdező kommentje:
30 munkanap? Nem sok az a másfél hónap?
2013. ápr. 16. 18:09
3/7 anonim válasza:
30 naptári nap, nem munkanap. Egyébként én a 27. napon kaptam meg. 4. héten már neked is megkéne kapnod.
4/7 anonim válasza:
Az még mindig 30 munkanap és nem naptári. Magyarul lehet az másfél hónap is. Nekem 1 hónap volt.
5/7 anonim válasza:
A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (továbbiakban: Ket.) 33. § (1) bekezdése értelmében "az érdemi határozatot az (5) bekezdésben meghatározott időponttól számított huszonkétmunkanapon belül kell meghozni. Ennél rövidebb határidőt bármely jogszabály, hosszabbat pedig törvény vagy kormányrendelet állapíthat meg".
6/7 anonim válasza:
bocsi ez lemaradt az elejéről:
A hatályos jogszabályi rendelkezés értelmében a vezetői engedély kiállítására - az eljárás lefolytatására - nyitva álló határidő 30 nap.
7/7 anonim válasza:
Én majdnem két hónapot vártam rá januárba. Hiába hívtam az irodát a nö csak vitte a magáét, hogy még nem érkezett meg.Legközelebb postán kérem az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!