ABCD stb hivatásos jogsim van, ma holnap 60 éves vagyok a 11 pont szerint lejárt a jogsim?
9 pont bejegyzés:T,M,K
10pont720307 a vizsga időontja,
mellette 11 pont 19.01.09
12pont 185, 186. A jogsit 2009.01.09-én csináltattam! Most érvényes vagy sem?
Sziasztok! :)
Kedves kérdező kedves olvasók!
Egy valamire figyelj oda feltétlen!
Jogosítvány kiadás illetéke - 4000 Ft
A vezetői engedély érvényességének időtartama: az orvosi igazoláson legközelebbi orvosi vizsgálat időpontjaként szereplő dátum (1. alkalmassági csoportba tartozóknál: a 40. életévig – 10 év; 40-60 éves korig – 5 év; 60-70 éves korig – 3 év; a 70 év felett– 2 év, illetve 2. alkalmassági csoportba tartozóknál: 45. életévig – 5 év; 45-60 éves korig – 3 év; 60 év felett – 2 év).
Az ár 62 év felett 1500 ft az orvosi most árakat hagy ne írjak . :)
Egy jó tanács ha szeretnéd hogy a jogsidba megmaradjanak a C D kategóriák az az a hivatásos akkor mindenféle képen hivatásost csináltass mert a sima 101 es orvosi alkalmasságival csak A B kategóriát adja ki az okmányíroda az új jogsin nem kerül feltüntetésre a többi kategóriád! Tehát elfekvő kategória lesz ha viszed a hívatásos 1 es fokú 2 es csoportú orvosit akkor kerül ismét feltüntetésre a többi nagy kategória!
Erre figyelj oda ez a jogszabály 2013 január 19. étől van, úrvezetővel nem adnak ki nagy kategóriás jogosítványokat így le sem gyártják azokat csak AB kategória jár! :S
Erre figyeljetek oda! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!