Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Muszáj biztosítót váltanom év...

Muszáj biztosítót váltanom év közben, hogyan lehet?

Figyelt kérdés

Kötöttem a Genertelnél egy biztosítást évi 70 ezerre, és mondvacsinált okokkal 170 ezerre emelték fel. Ezt biztosan nem vagyok hajlandó kifizetni. Viszont úgy látom, valamiért a jogrend kényszeríti az autóst egy év rabságra.

Kell lennie megoldásnak! Mit lehet tenni?

2013. márc. 6. 00:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"De ha a nagyokosok rákerestek volna, megtalálták volna ezt:"

Te is nagyokos vagy utólag! Te is megtalálhattad volna korábban ezeket a cikkeket, és nem szívnál most!

:D

Ami az érdekes, hogy én megkötöttem az új biztosításomat webes felületen, és szóról szóra azt keptam meg írásban, ami a netes ajánlatban szerepelt! (Igaz én közvetlenül a szokott biztosítómnál kötöttem, nem alkuszon keresztül)

Akkor most én vagyok a hülye? (Bár nekem nem 70000 a biztosításom. A 100 Le feletti autómra is csak 23000 az éves díj.) :D

2013. márc. 8. 08:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja, és az üzembentartói pont egy átírás költségébe kerül...
2013. márc. 8. 08:23
 13/13 kata kata ***** válasza:
Biztosítót év közben is lehet váltanod! Közös megegyezéssel!
2013. márc. 14. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!