A műszaki vizsga díja mindenhol ugyanannyi?
Szgk, magán. Úgy tudom jogszabály írja elő az árat, de ez a gyakorlatban is annyi? És mennyi az az annyi?
Mi van, ha megbukik, akkor milyen összeget fizetek?
Általában van rá lehetőség, hogy jelen lehessek a vizsga során? Magyarán, hogy a szemem előtt csinálják?
Csak NKH-vizsgaközpontokban annyi... (lehet, hogy nem ez a helyes megnevezése a helynek) Mozaik utca, Vas Gereben utca is ilyen.
A többi helyen lehet eltérő... Ha bukik nem fizetsz, csak a műszaki díját vesztetted el.
Hely válogatja, hogy ottlehetsz, vagy nem. Vas Gerebenben én szoktam átgurulni az autómmal a vizsgasoron, bár ott ismernek.
A díj szervizenként változó, egyedül a hatósási ár egyforma. Ha megbuksz a vizsgán ugyanúgy ki kell fizetned a teljes vizsgadíját, ami minimum 16.290 Ft.
Ezért érdemes olyan szervizt választani, ahol végeznek előzetes átnézést is. Így ha bármi gikszer van a kocsival, nem kell kifizetni a vizsga díjat.
Én jelen voltam a saját kocsim műszakiján, annyit kértek előtte telefonon, hogy szóljak a vizsga előtt is.
Őket tudom ajánlani, jó áron vizsgáztatnak elővizsgával együtt, és jelen lehetsz a vizsgán is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!