Az etz túramotor? (biztosításhoz)
Figyelt kérdés
Az egyik biztosítónál 10 % kedvezményt kapnék rá. Ha jól tudom túramotornak számít. A kedvezménnyel 4000 Ft lenne baleseti adóval!2013. febr. 3. 13:00
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 4. 19:38
3/7 Marci024 válasza:
Valóban túramotor, de saját tapasztalataim alapján, lebeszélnélek róla, mert szerintem egy valóságos benzintemető. Volt 250cc-s etz-m. Amit megspórolsz a 10% kedvezménnyel, sokszorosan otthagyod a benzinkúton.
4/7 A kérdező kommentje:
Már letettem róla amúgyis csak b125 öt akarok és így csak a kis etz 125 jön szóba, ennek jobb a fogyasztása?
2013. febr. 20. 20:37
6/7 Marci024 válasza:
Nagyban függ attól hogy milyen a fúvóka. De mivel amúgy sem beszélhetünk egy nagy teljesítményű motorról, gondolom nem baromkodásra használnád, csak eljutni egyik pontból a másikba. Szerintem egy alacsony átmérőjű fúvókával valóban elmehet 4 literrel. De városban semmiképp nem. Ott biztosan bever legalább 6 litert. Nemem a 250cc városban megette a 10-12 litert. Ráadásul nem is ment olyan hű de jól. azt hiszem a 125cc 8 le a 250 meg 24 le.
7/7 Marci024 válasza:
Én a helyedben vennék egy yamaha Dt-t, vagy egy hasonló felépítésű enduro motort. Az ETZ után nekem az volt. 125.-ös DT. A 250-es ETZ-t leverte simán, és nem is evett annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!