Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan érné meg jobban autót...

Hogyan érné meg jobban autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék idővel vásárolni egy 1,7ccm-es autót vásárolni (márkát direkt nem írok de nem luxus jármű :) ) .Első saját tulajdonú autóm lenne viszont olyat vásárolnék ami forgalomból ki van vonva mert kicsit át szeretném szabni,itt ott felújítani és egyebek. Hogyan járnék jobban, ha papírokkal veszem az autót,forgalomban van és átiratom vagy ha kivonva átíratással ? Tudni illik addíg amíg módosítgatom nem tudom használni és ezért addíg nem szeretnék rá biztosítás,kötelezőt,súlyadót és egyebet fizetni amíg készen nincs. Vagy hogyan érdemes ezt csinálni hogy ne verjem magam felesleges költségekbe ? Azzal tisztában vagyok hogy mint első autó B0-ban sokat fogok rá fizetni :$ de valahol el kell kezdeni.

2013. jan. 14. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
1,7 ccmnél még egy fűkasza motorja is nagyobb :D
2013. jan. 14. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Azt kalkuláld bele, hogy "csodaországban" csak akkor írathatsz át autót, ha van rajta műszaki. Az ideiglenesen kivont autóra szüneteltethető a biztosítás, gépjármű adó. Sőt van olyan biztosító, amelyik már automatikusan küld egy levelet, hogy kivontad a kocsidat és addig szünetelteti a biztosítást. A gépjárműadót az önkormányzatok szedik. Ott kicsit fárasztóbb, mert gyakran "elfelejtik" hogy nem kellene adót kiróni, de pénzednél maradhatsz.

Szerintem érdemes felfúrni a blokkját is, mert "1,7ccm" az nagyon kicsi.

2013. jan. 14. 16:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Jól van na 1700 :D ,
2013. jan. 14. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!