Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Robogóra milyen adásvételi kell?

Robogóra milyen adásvételi kell?

Figyelt kérdés
Egy Robogóra kéne adásvételit írni és valaki azt mondta hogy jó egy sima kézzel írott, más meg azt mondta hogy csak nyomtatott jó.. A neten csak rendeset találtam autóhoz, ez jó hozzá ? Rendszám, műszaki érvényesség mezőt simán kihúzom és jó ?
2013. jan. 3. 22:43
 1/5 Bajer ***** válasza:
40%
Ma már minden adásvételit az okmányirodában kell megvenni, ami indigós, 2-4 példányos és kézzel is meg szabad írni. Nagyon fontos, hogy ha van km számláló, akkor rá kell írni a szerződésre a számot. Robogóhoz is ugyanolyat kell kitölteni mint autóhoz, munkagéphez, traktorhoz. Ami nincs robogón, azt valóban csak ki kell húzni. Tavaly októberben tapasztaltam, hogy ez az új eljárási mód, a Netről letöltött szerződést nem fogadják el.
2013. jan. 4. 00:35
 2/5 anonim válasza:
én kézírással készítettem. a biztosító tavaly még elfogadta.
2013. jan. 4. 06:12
 3/5 anonim válasza:
lehetőleg nyomtatott, olvasható betűkkel!
2013. jan. 4. 06:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2013. jan. 4. 16:29
 5/5 anonim válasza:
a nyomtatvány ajánlatosabb.Bemész egy papírírószer-nyomtatványboltba és kérj 2 Tulajdonjog átruházási szerződést.kb.200Ft alatt megúszod.
2013. jan. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!