Mennyibe kerül a regisztrációs adója egy 1999-es,1700 cm3-es Volkswagen Polonak?
Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 18:07
1/9 anonim 

válasza:

Kell hozzá még a környezetvédelmi (euro) besorolás, valamint benzines, vagy gázolajos-e, illetve az első forgalomba helyezés pontos dátuma.
2/9 A kérdező kommentje:
Az első forgalomba helyezés dátuma 1999. december 28. Gázolajos. A környezetvédelmi besorolást sajnos nem tudom. Megközelítő ár is jó lesz, ha tudsz segíteni. Köszi!
2012. nov. 19. 20:03
3/9 anonim 

válasza:

Ha 6-8-as környezetvédelmi osztályba tartozik (szerintem márpedig ide), akkor a regadó: saccper kábé ~67000 ft. Azért írom, hogy kábé, mert a legtöbb kalkulátor mást számol...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! Nekem ennyi bőven elég és azt hiszem, meg is felel nekem. Csak azért kérdeztem, mert olyat is mondtak nekem, hogy a regadó kb. annyiba kerül, mint a kocsinak a vételára. Dehát ezek szerint ez messze van a valóságtól, hál'istennek.
2012. nov. 19. 22:10
5/9 anonim 

válasza:

Hát olyan is lehet, ha rossz az euro-besorolása. Sok mindentől függ mennyi a regadó, de én is hallottam már olyat, hogy valakinek majdnem annyi lett, mint amennyit az autó ér :)
6/9 anonim 

válasza:

Egy pillanatra azt mondtam magamnak, a VW-nak sosem volt 1700-as dízelmotorja, de tévedtem, kizárólag a Golfnál kisebb autókba rakták, és turbó nélkül.60 lóerősek, de már régen nem gyártják. Attól még persze lehet egy jó választás, gondolom nem volt drága.
7/9 A kérdező kommentje:
Úgy van. Turbó nélküli és 60 lóerős. Az alapára 450.000 Ft. Hát nem tudom megérné-e? Egyébként nagyon jó gatyában van, törésmentes, a motorja is nagyon jó. Németből hozták be. Nekem munkába járni kellene, persze tudom, utána derülnének ki a hibák.
2012. nov. 20. 17:41
8/9 anonim 

válasza:

Az 1999-es évjárat németországi árai 390.-Eurónál kezdődnek,
ezekben mintegy 300000 km van, a kevesebbet futott(150000km)
példányokért 1000-1500.-Eurót kérnek. Sajnos ezekben a km órákban még olyan értéket állítanak be, amilyet akarnak,ezért, ha van szervízkönyv, és eredetinek tűnik, annak adatait el lehet fogadni. Ha nincs meg, valaki sumákol a km-számmal.Megnéztem a regisztrációs adót is, ha a motor EU2-es, kb 42000.-Ft, ha EU3-as, 31000.-Ft lesz. Természetesen még további költségekkel is számolnod kell, gondolom, ezekkel már tisztában vagy.Akkor jársz jól, ha az egész bulit úgy 550000-ft ból megúsznád.
Sok szerencsét hozzá!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi ezt a kimerítő tájékoztatást. Igazán rendes Tőled. Az autót még nem vettem meg én sem, de még más sem. Úgy látszik, mindenki idegenkedik ettől az üzlettől.
2012. dec. 3. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!