Most kötöttem meg a biztositast neten akkor már mehetek vele? Mit kell még tennem SOS lenne
neten kötöttem valami alkusz vagy micsoda.kaptam emailban egy mellékletet amit kinyomtattam!!
van rajta alul datum és perc illetve nevem lakcimem semmi több.hallotam olyat,hogy a papirral mehetek 30napig?De ha ezt aláirva eküldöm nekik hogy menjek a papirral??sos lenne kérem segitsen aki csinált iet
én amikor kötöttem a biztosítást akkor a csaj nekem is egy kis fehér papírt kinyomtatott amin rajta voltak az autóadatai az én adataim + hogy milyen biztosítás (féléves, éves, negyedéves )+ még valami ,és ezzel lehet már menni + az is rá van írva legalább is nekem hogy 60 napig jó ez a papír
de mivel neked csak a te adataid + a dátum perc van rajta + a lakcím és semmi a biztosításról akkor azzal szerintem nem lehet menni ,de hívd fel a biztosítót és kérdezd meg az a biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!