Kell kölcsön adásit irni? Bátyám nevén van az autó és én használnám egy pár honapig családi nevünk megegyezik de a lakhely nem?
Figyelt kérdés
#testvérek között #kell-e kölcsön adási
2012. nov. 16. 09:51
1/6 Mara Acoma válasza:
Csak akkor kell ha a forgalmiban nem a tulaj hanem üzembentartó szerepel. Tulajtól bármikor használhatod, nálunk folyamatosan itt van apám kocsija és számtalanszor igazoltattak már.
2/6 A kérdező kommentje:
a tulaj a bátyàm a üzemben tartó az édesanyám (vele megegyezik a lakcimünk) akkor ha jólértem nemkell?
2012. nov. 16. 10:06
4/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen!:)
2012. nov. 16. 11:07
5/6 anonim válasza:
Nem árt, ha van egy engedély a kocsiban, amit a tulaj aláír és az áll benne, hogy az ő engedélyével használod az autót. Nálam a kocsi anyum nevén van, az üzembentartó is ő, és volt már olyan gyökér rendőr, amelyiknek bizonygatni kellett, hogy nem loptam a kocsit. Egy ilyen papírt meg 2 perc megírni, aláírja és kész, ha kézzel írja, tanú sem kell.
6/6 anonim válasza:
Mindenképp jó ha van nálad. Utolsó hozzászólóval értek egyet. Nem tart semeddig sem megírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!