Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyibe kerül egy 250-es...

Mennyibe kerül egy 250-es motor komplett levizsgáztatása?

Figyelt kérdés
Egy 250es motort aminek csak egy adásvételije van, mennyibe kerülne?

2012. okt. 20. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Itthon csak egy adásvételivel alkatrésznek vagy szobadíszen jó csak. Régi forgalmi vizsga kell legalább. És a forgalmiban szereplő tulajtól adásvételi lánc meglegyen.

Ha ez nincs, és mindenképp ezzel a vázzal és legálisan akarsz eljárni akkor marad az a megoldás hogy kerítesz egy külföldi (pl szlovák)ismerőst aki ott levizsgáztatja, aztán "megveszed" tőle, hazahozod, átpapírozod és használod.

De ez nem olcsó, szóval ha nem valami ritka gép akkor nagyon nem éri meg.

2012. okt. 20. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem:S Köszönöm a gyors választ!
2012. okt. 20. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak nem Pannonia? :)

Esetleg ha valami ilyesmi "vénség", akkor is igaz amit a kolléga írt, viszont ha már a rendszám ismert akkor nem elveszett ügy.

Pontosan milyen adataid vannak a motorról?

2012. okt. 20. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem pannonia:) Egy 250-es mz etz-ről van szó. Egy cserét ajánlottak fel és nem tudom még én se, hogy jó lenne e vagy sem. Állítólag csak adásvételije van.
2012. okt. 20. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az adásvételin az az eladó szerepel, aki a nyilvántartásban is be van jegyezve tulajként, akkor el lehetne intézni. De általában nem így szokott lenni + egy ETZ miatt én nem rohangálnék ennyit, hiszen 60 ezerért már műszakisat lehet kapni...
2012. okt. 20. 23:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert egyik havertól lenne aki meg egy iszákos faszitól vette. Szóval zűrös:) Mindenkinek köszi a válaszokat.
2012. okt. 20. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mire cseréled.

Ha ETZ-t akarsz akkor vehetsz egy papíros, de rossz állapotút viszonylag olcsón. aztán ezt meg felhasználod hozzá donornak.

De nyilván ez nem biztos hogy megéri.

2012. okt. 21. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!