Mit lehet tenni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Februárban vettem egy autót,nem nagy értékűt, de nem volt pénzem és nem írattam át.Most sikerült eladnom és kiderült, hogy az előző tulaj tartozása miatt le van terhelve, így az új tulaj nem tudja átíratni.Érdekes módon májusban terhelték le, amikor ugye már az enyém volt az autó.Beszéltem a régi tulajjal, azt mondta, hogy elintézi, hogy tehermentesítsék, az Apehnál is azt mondták végül is, hogy meg lehet oldani, csak kérvényezni kell.Elég kellemetlen a helyzet.Szerintetek mennyire bízhatok abban, hogy tehermentesítik?Én mit tudok még tenni?Nekem lehet valami problémám ebből?2012. szept. 18. 16:31
1/1 anonim válasza:
"Érdekes módon májusban terhelték le, amikor ugye már az enyém volt az autó"
Nem volt a tiéd, mert nem írattad át! A rendszerben még a régi tulaj szerepelt!
"Nekem lehet valami problémám ebből?"
Ne költsd még el a pénzt, amit kaptál, mert lehet vissza kell adnod kamatostul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!