Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyibe kerül, ha roman...

Mennyibe kerül, ha roman jogositvanyom helyett magyart csinaltatok?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy a romant ott le kell adni...

(Eredetileg magyar volt, Romaniaba költözve csinaltattam ujat -romant-, de most is van ervenyes magyar lakcimem is.)

2012. szept. 11. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell csináltatnod, mert gyakorlatilag bármely ország jogsijával korlátozás nélkül vezethetsz Magyarországon.

Ha mégis zavar, akkor csináltass Romániában Nemzetközi Jogosítványt, _kb. 5000 ft.- vagy ha kettős állampolgár vagy akkor végigülöd valamelyik országban az orvosi rendelőket, és ha megvan az eredmény, akkor Itt bemész pl. a békéscsabai őnkormányzathoz, ahol kb. egy hónap, és max . 10000. ft. fejében megkapod a magyar okmányt.

Ha Román álampolgár vagy , erre nincs lehetőség, csak ha kettős.

2012. szept. 12. 07:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem nemzetközit akarok, hanem kifejezetten magyar jogositvanyt! Magyar allampolgar vagyok, nem kettös, akkor van ra lehetöseg?

Miert kell vegigülni az orvosi rendelöket???

2012. szept. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!