Van 1 simsonom és van rajta biztosítás és ha most veszek 1 másik motort arra is kössek biztosítást?
jóó igen tudom hogy KELLENE rá kötni de a rendőrnek elég ha a biztosítást igazoló csekket meg mutatom neki és arra nincs ráirva a motor márkája színe semmi..
tehát ezt nem veszik észre...
az más hogy ha baleset van akkor szívás
Bár ha tényleg csak évi 3k akkor tényleg felesleges.
És így egyszerre is lehet használni mind a kettőt.
engem a rendőr most igazoltatott pár napja (és erről is jutott eszembe) hogy ezt mondta: kérem a eü csomagot jogosítványt adásvételit A BIZTOSÍTÁST IGAZOLÓ CSEKKET és stb megnézte a gumit is de az most nem lényeg..és innen jutott eszembe hogy csak a biztosítást igazoló CSEKKET kérte
amúgy 6000 a biztosítás és már ugye van 1 tehát akkor megin 6000 és igy már 12 ezer lenne és azért nemkevés főleg hogy ugyanabba a hónapba vettem csak 2 évvel később a másik motort és így 1 hónapba kéne fizetni a 12 ezret..és én is az unionnál vagyok eleinte 4 ezer párszáz ft folt de most baleseti adó meg minden hülyeség oszt így megemelkedett
köszönöm mindenkinek a válaszát!!!
még várom a hozzászólásokat!
16 vagyok..
és lehet hogy igazad van mert ha a kötvényt kéri már akkor is baj van ..de igazából csak elméleti kérdés csak ugy felmerült bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!