Összetörtem a robogómat és a biztosító küldött egy levelet, hogy megemelik a biztosítási összegemet vagy kifizethetem a kocsiba okozott kárt! Az a gond, hogy a robogómat el is adtam a baleset után mivel nem volt pénzem megcsináltatni!?
Nem szűnik meg a biztosításod, a bónuszbesorolásod megmarad.
Nem fogják kifizettetni veled, majd ha később lesz a tulajdonodban jármű, többet kell fizetned negyedévente.
A robogó eladása után azonnal be kellett volna jelentened a motor eladását a biztosítónak. Úgyhogy szerintem az adásvételivel meg a kötvénnyel sétálj be az irodájukba és meséld el hogy már nincs moci.
Mekkora összeg a kár az autóban aminek nekimentél?
Congratulations, kérdező, You just set the all-time high score!
1. Kérdező 775 000
2. Computer 000 000
3. Computer 000 000
4. Computer 000 000
5. Computer 000 000
G Astra 775e kárral? Nem tudom mikori az az autó, de a legdrágább G is max. 2 millió... 775e-hez elég tisztességesen össze kellett törnöd az egész hátulját. Annyiból márkaszervízben a komplett hátulját kicserélik csomagtérajtóstól, lámpástól és lökhárítóstól szerintem.
Jó lenne tudni, hogy pontosan milyen és mikori autó, meg mekkora sérülés keletkezett. Mi történt pontosan, rendőrt hívtatok, helyszínelés? Ha igen, akkor készített a rendőr fotókat a helyszínen a kocsikról?
Csak azért kérdezem, hogyha tényleg csak minimális sérülést láttál, akkor én a helyedben kíváncsi lennék a kárfelmérő által készített fotókra. Ha nem stimmel a látvány azzal, amit a helyszínen lefotózott a rendőr, akkor bizony valaki csalni akar a te károdra...
Persze ha csak az autós írkált valamit a beleseti bejelentőre, te meg az aláírásoddal elismerted elolvasás nélkül, akkor most a te pénzeden kijavítják az autója összes hibáját.
Motorral egy Astrában ekkora kár úgy, hogy hátulról mentél bele?
Az ki van zárva, haver egy BMWnek ment neki
* megzúzta rendesen, és lett benne 700e, az elejének ütközött oldalról, de autóval, nem motorral.
Ráadásul robogóval, nem 250-el szálltál neki, hogy keresztbe kettévágtad.
A biztosítónál és a szervízben is lehetnek kapcsolatai, hogy ekkora összeget számláztak, ezt vizsgáltasd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!