Külföldről behozott motort (ca.35 kW) le lehet vizsgáztatni 25 kW-ra?
Nem.
Ha van európai tipusbizonyítványa, akkor az alapján kerül forgalomba, ha pedig nincs neki, akkor neked kell megcsináltatni a gyári adatok alapján!
Azért akar csalni, mert akkor Akorl. jogosítvánnyal vezethetné és kedvezőbb lenne a biztosítási díj, illetve a gépjárműadó.
Egyébként ha volt neki gyárilag 25 kW-os változata, akkor van rá mód, ha nem, akkor erről le kell mondani.
Pfú...köszi a gyors válaszokat!
Igen,az Ak. jogsi miatt kéne a 25 kW.
Konkretizálva egy kicsit a dolgot...egy öregebb 600-as Ducati Monstert szeretnék,ami ötvenegynéháyn ló lenne(kb. 39 kW).Tudom,hogy nem véletlen vannak kitalálva a korlátozások,stb. de ez az 50 ló nem egy egetrengetően sok,5 éve motorozok,ezzel elboldogulok.Nekem egy ilyen 30-40 km-t kéne ingáznom szeptembertől,és ezért gondoltam egy motorra.(Csak,hogy értsétek,megelőzve a szidalmazó kommenteket.)
Monsterből pl. jött ki 400-as,akkor valahogy meg lehetne oldani,hogy arra legyen lepapíroztatva?
Elméletben érdeklődöm csak,köszönöm,de számot nem szeretnék,mert van egy-két korrupt ismerősöm,akivel ezt megoldatom,csak szeretnék előtte tájékozódni,hogy mi hogy működik,még mielőtt szólok nekik.
Mert ha azt mondjátok,hogy nem megy,akkor bele se kezdek.
Köszi a válaszokat,ment a fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!