Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Külföldről behozott motort...

Külföldről behozott motort (ca.35 kW) le lehet vizsgáztatni 25 kW-ra?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 01:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha van európai tipusbizonyítványa, akkor az alapján kerül forgalomba, ha pedig nincs neki, akkor neked kell megcsináltatni a gyári adatok alapján!

2012. júl. 16. 07:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz csalni? Nem értem...
2012. júl. 16. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért akar csalni, mert akkor Akorl. jogosítvánnyal vezethetné és kedvezőbb lenne a biztosítási díj, illetve a gépjárműadó.

Egyébként ha volt neki gyárilag 25 kW-os változata, akkor van rá mód, ha nem, akkor erről le kell mondani.

2012. júl. 16. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:
magyarországon mindent lehet ha van emberd és pénzed rá!az én autómat le eredetvizsgázták forglomba helyezték ugy hogy gyárilag 3000 es benzines volt amugy 2000 es dizel de forglamiba 2500 ös dizel volt és 1988 as mikor még azt a szériát nem is gyártották 88 ba! és én már igy vettem de ha ezt megoldották akkor akkor a te problémádra is van vigasz! ha érdekel privibe küldhetek egy telószámot! és ők mindent elmondanak!
2012. júl. 16. 12:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Pfú...köszi a gyors válaszokat!

Igen,az Ak. jogsi miatt kéne a 25 kW.

Konkretizálva egy kicsit a dolgot...egy öregebb 600-as Ducati Monstert szeretnék,ami ötvenegynéháyn ló lenne(kb. 39 kW).Tudom,hogy nem véletlen vannak kitalálva a korlátozások,stb. de ez az 50 ló nem egy egetrengetően sok,5 éve motorozok,ezzel elboldogulok.Nekem egy ilyen 30-40 km-t kéne ingáznom szeptembertől,és ezért gondoltam egy motorra.(Csak,hogy értsétek,megelőzve a szidalmazó kommenteket.)

Monsterből pl. jött ki 400-as,akkor valahogy meg lehetne oldani,hogy arra legyen lepapíroztatva?

Elméletben érdeklődöm csak,köszönöm,de számot nem szeretnék,mert van egy-két korrupt ismerősöm,akivel ezt megoldatom,csak szeretnék előtte tájékozódni,hogy mi hogy működik,még mielőtt szólok nekik.

Mert ha azt mondjátok,hogy nem megy,akkor bele se kezdek.

Köszi a válaszokat,ment a fel!

2012. júl. 16. 13:00
 6/6 anonim ***** válasza:
minden megy otthon!:D
2012. júl. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!