Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Soha nem küldik ki? :.

Soha nem küldik ki? :.

Figyelt kérdés
Már 2 hét elmult már több is de még nem küldték ki a jogsim. Első jogosítványom. Előző héten már nagyon kellett volna de ugye nem küldték még most se, ismerösömnek már 1,5hét után kiküldték. nekem m,ár többb mint 2 hét eltelt, és még nem. Hiba csuszhatott vagy valamit rosszul adtak ki vagy mi lehet......?
2012. jún. 11. 14:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Testvérem 5-6 nap alatt megkapta 2 éve, de már a kapott papírral is vezetett, persze csak falun belül. Mivel mindenki ilyenkor csinálja a jogsiját, így kicsit lassan megy. 1 hónapot mondanak az ocsmányirodában, ha 1 hónapig nem jön, na akkor mehetsz reklamálni.
2012. jún. 11. 14:43
 2/13 A kérdező kommentje:
nekem okmányirodában 2 - 3 hetet mondtak, de mint már ugye mondtam ismerösömnek (kb 1honapja) másfél hét alatt megkapta
2012. jún. 11. 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, soha nem küldik ki. A tiéd már nem fog megérkezni és nem is igényelhetsz újat, így életed végéig gyalog kell majd járnod, ugyanis megrendelt, de át nem vett jogosítvánnyal még biciklire sem ülhetsz fel és a buszról is leszállítanak.

17 évesen az ember nagyon türelmetlen, főleg ilyenkor, tavasszal-nyáron, mikor már el lehetne kérni aputól a kocsit és lehetne menni a városba csajozni/a barátnőkkel pizzázni. Ráadásul sokan ilyenkorra időzítik a vizsgáikat, mert egyrészt tanév vége van, már nem kell megszakadni a tanulásban, másrészt télen sokan nem szeretnek vezetni. Ezért tavasszal mindig van némi torlódás, megnőnek a várakozási idők. De hidd el, ki fogod bírni azt is, ha meg kell várni a 30 napot. Mentél volna novemberben forgalmi vizsgára, lehet, hogy nem lett volna ilyen probléma...

2012. jún. 11. 14:57
 4/13 anonim ***** válasza:
30nap a határidő, amíg ki kell küldeniük.
2012. jún. 11. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
okmányiroda függő is szerintem. 2 éve nekem kb egy hét alatt küldték ki(székesfehérvár) ismerősnek 3 hét (bp. 12 ker.) és kb. mindkettem október végén vizsgáztunk.
2012. jún. 11. 15:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem az első jogsit(kb 2,5 éve) 4 nap alatt kiküldték. Havernak tavaly 3 nap alatt.

Most a 2. jogsimért majd be kell mennem, mert ezt le kell adni. És arra 3 hetet mondtak :/

2012. jún. 11. 15:35
 7/13 A kérdező kommentje:
nem apuci kocsijáról van szó, kismotors jogsi... köszönöm a válaszokat, majd egyszer akkor csak kiküldik...
2012. jún. 11. 20:05
 8/13 anonim ***** válasza:
ha már volt említésben a 12.kerület akkor csak annyit írnék h igaz én személyesen mentem be és vettem át de nekem 4-5 munkanapon belül elkészült.
2012. jún. 11. 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
ha a visegrádi utcába kérted volna, akkor lehet, h már bőven a kezedben lenne. személyes átvételt kell kérni, és akkor gyorsabb. én is mondtam a néninek az ocsmányirodában, h meg ne próbálják kiküldeni, inkább megadtam a számom, majd küldenek smst-t ha kész, és zúzok el érte.
2012. jún. 12. 15:06
 10/13 anonim válasza:
Öcskös! Ha hiszed ha nem, nekem 3 nap alatt megvolt a jogsim. Szerdán mentem az okmányirodába pénteken kiküldték. Azt hittem tarkónfosom saját magamat olyan gyorsak voltak.
2012. jún. 12. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!