Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Autókereskedésből ki hozhat...

Lacko1996 kérdése:

Autókereskedésből ki hozhat ki részletfizetéssel autót?

Figyelt kérdés
ugy értem hogy kell ahoz biztos jövedelem hogy részletfizetésre tudjak venni egy autót vagy nem muszály csak tudjam fizetni?
2012. máj. 15. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Van olyan, ahol feltétel hogy legyen munkád, ahol a fizetésed több, mint a törlesztő. Van, ahol a saját lakás a feltétel, változó.
2012. máj. 15. 20:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Persze hogy kell. Sz.igazolvány,lakcímkártya,adókártya,munkáltatói igazolás és min. 20% önerö.

Mivel a bank bírálja el hogy hitelképes vagy e számára igy kell hofy legyen munkaviszonyod. Nagyon sok bank meghatározza hogy mennyi ideje kell dolgoznod egy munkahelyen.a betöltött életévre is vonatkozhatnak szabályok ez bankonként változik. 18,21,23,25. betöltött életév. (nekem pl azért nem jött össze hitelátvállalással az autó mert sem én sem a kezesem nem volt 25 hiába a 2-3 éves munkaviszony egy helyen meg közel 100 ropi leigazolt jövedelem)

2012. máj. 15. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!