Mit kell fizetni egy Trabant 1.1 után?
Közeljövőben vásárolni szeretnék egy Trabantot, amit majd szépen lassan átalakítanák.
Az lenne a kérdésem hogy ennek a kis szekérnek, mennyi lehet az éves biztosítása?
A másik problémám hogy én más színűre szeretném átfényezni de ugye ezzel a forgalmit is módosítani kell. Ez olyan 12.000FT. Ezt akkor is lehet módosítani amikor én megveszem a trabit, és már így kérem az új forgalmit ?
Súlyadó 4200, átiratás 48000,eredetvizsga 17, a biztosítást [link] itt tudod kiszámolni.
Lehet kérni így is az új forgalmit minden további nélkül, viszont érdemes még az eredetvizsga előtt átfestetni, mert különben újra meg kell csinálni rá.
Közben keresgéltem én is és találtam ezt a jó oldalt:
34700FT-ra jön ki a Vagyonszerzési illeték, Új forgalmi engedély, Törzskönyv, Eredetvizsga
Még annyi kérdésem van hogy, ha megveszem akkor ugye 15-napon belül át kell íratni a nevemre.
Az megoldható úgy hogy eredetiségvizsgát, nem csinálom meg?
Csak utána ha átfényeztem, meg felújítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!