Biztosítóm nem jelezte, hogy díjhátralékunk van a baleseti adó miatt. (KGFB) Most tudtam meg, hogy még tartozunk vele. Az évfordulóval történő biztosítás felmondásom akkor érvénytelen?
Szia!
Én újrakötöttem a napokban...Válasz nincs se az újrabírálásról se a pszaf.től.
Most tértem csak vissza ehhez a kérdéshez,akkor Veled levelezem privátban(ma is írtam)?:)
Most kitől kaptál bocsánatkérést? Pszaf? Mesélj!:)
Köszi!
Én csak telefonon kértem segítséget a pszáf-től, hogy erősítsenek már meg, hogy ez így nagyon nincs rendben.
Azt mondták, hogy próbáljam először a biztosítóval rendezni a dolgot és minden panaszomat leírni nekik. Hát panasz az volt bőven... a díjbekérő hiánya, figyelmeztetés hiánya, időn túl értesítettek a felmondásról, a telefonos ügyfélszolgálatosokkal probléma (első hívásomnál nem szóltak a tartozásról, később hazudta a díjbekérő levélről, össze-vissza beszéltek a baleseti adóról, felmondási dátumok hol korábbi-hol későbbi időpontok lettek. Évfordulós felmondásom érvényességével kapcsolatban kétszer is félrevezettek, bíztattak, hogy az új biztosítónál fizessem be a díjat, holott csak náluk köthettem volna újra a szerződést, amire később levélben szólítottak fel.)
Levelemben a pszáf-es konzultációt is megemlítettem (nem fenyegetésképpen, de tudják már, hogy felvilágosítottak) megy egy csomó törvényt idéztem és végül igazat adtak. (Bár levelet még nem kaptam, csak e-mailt.)
Szia!:) <-És ez egy igazi mosoly végre az ügyben!
Mikor legutóbb írtam Nekik,hogy továbbítottam a levelem a psz-nek,és kértem egy újra elbírálást megérkezett az elmúlt fél évem gyümölcse!:)
-Tehát az idetévedőknek: Kitartás és állhatatosság!-
Továbbították valami panaszkezelési részlegre ezek után a leveleimet és végre igazat adtak Nekem és elnézést kértek...stb. stb.!:D
Folyamatos fél évembe telt.
Köszönöm a segítséget!!!!!!!! További minden jót!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!