Mennyibe kerül a nemzetközi B jogosítvány kiváltása?
Előző rosszul tudja.
Lehet kérni bármelyik okmányirodában, én 1 éve kértem amikor a tengeren túlra mentem. Egy fénykép kell hozzá, a jogsid ott előtted megcsinálják. Eléggé csalódni fogsz - ez egy papír alapú okmány az egész, benne pár idegen nyelven a kategória amire a jogosítványod szól ( ha jól emlékszem nekem még az A-t sem rakták bele csak B-t, hiába van több kategóriára is jogsim ).
Nem tudtam én rosszul ,csak azt a kitételt a kérdező nem írta, hogy olyan országban óhajt közlekedni, ahol a magyar/uniós jogosítvány nem elfogadott.
Kiváltása 2300 pénz:
Norvégiába sem kell.
Nem kell kiváltani a Nemzetközi vezetői engedélyt az Európai Unió tagállamaiba és a Bécsi közúti egyezményt aláíró országokban történő autóbérléshez/vezetéshez:
A Bécsi Közúti Közlekedési Egyezmény tagállamai:
Ausztria, Bahama Szigetek, Bahrein, Beloruszia, Belgium, Brazília, Bulgária, Csehország, Dél-Afrikai Köztársaság, Elefántcsontpart, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Fülöp Szigetek, Görögország, Guayana, Horvátország, Irán, Izrael, Jugoszlávia, Közép-Afrikai Köztársaság, Kuba, Kuvait, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Macedónia, Marokkó, Moldova, Monaco, Niger, Norvégia, Németország, Olaszország, Orosz Föderáció, Pakisztán, Románia, San-Marino, Svájc, Seychelle-Szigetek, Svédország, Szenegál, Szlovákia, Szlovénia, Tadzsikisztán, Türkenisztán, Ukrajna, Uruguay, Zaire, Zimbabwe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!