Megbízható a netrisk? Mi lesz ennek a vége? Járt már valaki így?
Figyelt kérdés
2010. decemberben regisztráltam a netrisk-en és ők intézték a kötelező biztosításomat. Rendben is volt minden. Most biztosítót váltottam, ők intézték, meg is küldték az ügyintézés bizonylatait, hogy a groupama-nál visszamondták a biztosítást, az allianz-al meg is kötötték a szerződést, be is fizettem az éves díjat. Most jött levél a groupama-tól hogy fizessem be a biztosítást. Ők nem tudnak a visszamondásról. Ilyenkor mi van?? A netriskkel beszéltem és intézkednek. Azt mondták a groupama-nál akadhatott el a dolog. Remélem ugyanis az allianz-al kötöttem szerződést és be is fizettem az éves díjat. Minden bizonylatom meg van a netriskkel is és az allianz-al is.2012. febr. 17. 12:40
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, majd a netrisk lesakkozza velük. Nem szokott a későbbiekben probléma lenni. Mi már évek óta a netrisken kötünk minden biztosítást és ha néha van is ilyen jellegű adminisztrációs probléma, végül minden rendben szokott lenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Meglepődtem mert eddig nem volt semmi gond velük, de akkor remélem nem is lesz.
2012. febr. 17. 14:18
3/5 anonim válasza:
El fogják neked intézni! Az autómét is és a motoromét is a netrisken kötöttem és váltottam. :)
4/5 Napkiraly válasza:
xarnak rá, én is így jártam, megígérték hogy elintézik, nem foglalkoztak vele. Azóta messziről elkerülöm azt a társaságot. Nem mondták fel, ezért érvényes maradt a biztosítás, nekem kellett a régi bvizotsítótól erről igazolást szerezni (könyö9rögni), majd eljuttatni ezt az új biztosítóhoz, aztán visszakuncsorognom tőlük a befizetett biztosítási díjat. Azok meg felmarkolták az alkuszi díjat a melós részt meg hagyták.
5/5 A kérdező kommentje:
A Netrisk tényleg elintézte a dolgot. Azért írom ide, mert lehet más is jár így. Ma már megkaptam a Groupama-tól a számla törlését is, amit be akartak még velem fizettetni. :))
2012. márc. 8. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!