Berci kérdése:
Milyen papírmunkával jár egy Németországi tréler behozatala? Mekkora a költség?
Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 13:17
1/3 anonim válasza:
Utánfutókra nincs regadó, tehát az nincs. Vám sincs.
Svájcból tudom, hogy kell származás ellenőrzés, németektől lehet nem (amúgy nem hatalmas összeg az se). Elviszed NKH-hoz, egy vizsga kell rá, mivel első forgalomba helyezés, az durván 50e körül van. Utána elmész okmányirodába, forgalmi+tözskönyv azt hiszem 16e, rendszám pedig 6e Ft körül van. Kötsz rá persze még egy biztosítást is. Ha származás ellenőrzés nem kell, akkor ez egy napos meló, és utána örömmel használod, és várod, hogy jöjjön sok munka rá :)
Mondjuk azt nem írtad, hogy tréler utánfutó, vagy teherkocsi?!
2/3 A kérdező kommentje:
Autószállító utánfutó :)
2012. febr. 23. 15:26
3/3 anonim válasza:
Na, utánanéztem! Előző is én voltam. Németországból még egyszerűbb, ott csak pár papír dolog van, nem kell származás ellenőrzés, és nem kell NKH se, mert kinti műszakit át lehet vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!