Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha banki átutalással fizetem...

Ha banki átutalással fizetem ki a kötelező biztosítás díját, mivel tudom azt igazolni egy esetleges igazoltatásnál?

Figyelt kérdés
Eddig a csekkes módszer működött. Feladóvevény és kész...
2012. jan. 11. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
kérsz tőlük igazolást!!!
2012. jan. 11. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Egyrészt amit az első írt, vagy ha ezt nem akarod akkor igazoltatásnál ha kérdezi a rendőr mondod, hogy átutlással fizetsz Ő pedig központon ersztül le tudja ellenőrizni, hogyan-e biztstásd.
2012. jan. 11. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Hoppá, bocsi, bluetooth-os billentyűzet művel néha érdekes dolgokat:D Remélem a lényeg érthető így is:D
2012. jan. 11. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Mint ahogy a csekkes befizetésnél, a banki átutaláskor is megküldik a zöldkártyát (Nemzetközi Biztosítási kártya) amikor a pénz beérkezik. Ez egy nagy zöld lepedő, aminek az egyik sarkán ott a letéphető igazolás, amit be kell tenni a forgalmiba! Nekem a K&H mindig küldi külön kérés nélkül.

[link]

2012. jan. 12. 06:18
 5/5 anonim válasza:
ha elektronikusan utalsz, akkor kinyomtatod, és azt adod a rendőrnek.... Amíg nem látja a rendszerben... Utána másnap már elvileg látja, ha frissítik... Ha nem, legyen málad az átutalás másolata.
2013. jún. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!